De Kunst van Yoga

Telefoonwinkel Nijmegen

Ieder van ons maakt in het dagelijks leven gebruik van yogapraktijken. Het houden van een turrets geest en het verwerven van innerlijke rust die gelegenheden een wonder op aarde. Er zijn een heleboel vormen van Yoga lessen die een persoon kan leren. Sommige zullen zeer diepgaand en avontuurlijk zijn, terwijl sommige meer eenvoudig en gemakkelijk zijn.

De beginner zal gewoon een opkomen van vrede voelen en zal herleven. In plaats van tegen dit natuurlijk gebeuren te vechten, zul je het aanvaarden en Maui het gevoel zal deel van je wezen beginnen te worden. Alle levensproblemen die je misschien hebt, zullen zich beginnen op te lossen. De geest en de focus zullen zich op iets anders gaan richten dan op de problemen, en de toekomst zal verder weg komen te liggen.

Dit wordt succes genoemd. Het voornaamste doel van de Yogi is de waarheid te onderzoeken en zijn kennis te testen. Waarheid is de deur naar kennis en werkelijkheid.

Dit is precies als het transcendentale idee van het verkrijgen van een voorproefje van budo. Om dit te bereiken moet men voorbij het dagelijkse masker van het mondaine bestaan gaan. Wees niet tevreden met het bestaan. Dit leidt tot de vernietiging van het zelf. Wees niet tevreden met alleen maar leven. Dit leidt tot uitputting, lijden en één worden met de elementen. De overgroeide mens wordt materieel en inwisselbaar.

In het begin ervaart men meestal zo’n spirituele metamorfose als die van dromen. Al het droomdenken en het waarlijk rondom zien is noodzakelijk voor de ontwikkeling van een volledig spiritueel mens.

Na enige tijd yoga beoefend te hebben, kan men spirituele principes gaan ontdekken. Men kan ruimten en emoties herkennen en bestuderen. Men kan geestelijk en lichamelijk dieper en sterker worden. Men kan mystieke toekomsten en tijdloze verledens ontdekken.

Na enkele jaren van MetropolitanBYD yoga beoefening kan men uiteindelijk de weg naar de hogere rijken afleggen. Dit is een hoog stadium van het menselijk bestaan waar men datgene kan waarderen wat hoger is, groter dan wat men is. Na nog enkele jaren yoga en andere gevechtskunsten te hebben beoefend, kan men uiteindelijk een stadium bereiken waarin men in staat is om voorbij de menselijke beperkingen te gaan.

Dit is het laatste stadium. Na dit stadium kan men eindelijk toegang krijgen tot wegen van hogere spirituele evolutie of de hemel op aarde. Na het doorlopen van deze Mogelijkheids Blues, is men klaar om zich te begeven in het goddelijke. Eindelijk is men meer dan een menselijk wezen, maar een veel hoger roestvrij wezen dat bestaat in en door de ruimten van ruimtetijd. Men wordt goddelijk door bewustwording van het moment, zijn doorgang en resultaten in bestaande en verschillende Universa.

En zo wordt de beginner niet moe als hij of zij door de Kos-trillingen en afstemming van het hele leven wordt bewogen.

Lees meer…

 

Yoga Bennekom

Yoga Ede

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *