Hoe kies ik een digitale camera?

Intercom systeem

 

Intercoms hebben een ingewikkelde identiteit. De geschiedenis van intercoms gaat terug tot het begin van de 19e eeuw. Het was een apparaat dat zowel eenvoudig als effectief was. Door gebruik te maken van elektriciteit en spiegels kon het binnenlicht van de intercom door het glazen vlak van het apparaat schijnen en een beeld projecteren op de andere kant. De technologie achter dit apparaat stelde mensen in staat privacy te hebben in een verduisterde kamer.

Wanneer u een ruimte binnenkomt, moet u zich beschikbaar stellen voor de bezoeker. Het tonen van een factuur of een lijst van artikelen vereist geen extra handelingen. Zodra de batterij was opgeladen, werd het beeld doorgestuurd naar de luidspreker. Met de autoriteit en het volume van de aankondiging, kan de bezoeker de kamer binnenkomen.

ttp://www.intercomsystem.com

Alle bovengenoemde intercoms worden op afstand bediend via het standaard Internet Protocol (IP)-systeem. Op elke intercom is een digitale camera aangesloten. De camera heeft een Internet Protocol (IP)-adres dat uniek is. Elke IP-camera is uitgerust met een IP-adres. In de fabriek is het IP-adres standaard ingesteld op 192.168.1.108.

Het groene lampje dat het eerste is dat mensen zien als ze de deur binnenkomen, krijgt een standaard IP-adres toegewezen van 192.168.1. 06a. De IP-camera behoudt een open status, wat betekent dat de deurbel is ingeschakeld en dat er momenteel niemand is ingelogd op de IP-camera.

Alle IP camera routers hebben dezelfde standaard IP adressen. Het verschil zit hem in de fabrikant. Sommige IP-camera’s worden geleverd met een zwarte lijst in het geheugen. De Zwarte lijst bevat IP-adressen die vermeden moeten worden.

Eveready en plunetooth zijn twee merken die bekend staan om het versturen van standaard IP-adressen naar gebruikers. Wanneer de gebruiker de deurbel beantwoordt of op de deur klopt, stuurt deze een signaal naar de intercomserver dat de gebruiker binnen is. De server stuurt het bericht door naar het kamerbeveiligingssysteem, dat vervolgens de video doorgeeft aan de beveiligingsmonitor.

In sommige gevallen zendt de camera een signaal naar de stroomtoevoer die zich in de wandapparatuur buiten de kamer bevindt. Het schakelbord in de kamer handelt dit signaal normaal gesproken af.

Draadloze IP-camera’s zijn handig, maar u mag niet vergeten dat ze geen elektrische schokken kunnen veroorzaken en dus geen constant geluidssignaal geven wanneer u de kamer scant op bewegingen.

Bij het kiezen van het soort camera dat het beste zal werken voor uw behoeften, vergeet niet dat er merken beschikbaar zijn die niet per se gloednieuw worden vervaardigd. De kans is groot dat de gebruikte camera’s in betere staat zijn dan de nieuwe. Sommige merken worden niet meer gebruikt, dus kijk goed rond om te zien welk merk het meest geschikt is voor uw toepassing.

De voorvoegselprocedure configureren

Het belangrijkste bij het bevestigen van HD-videocamera’s is dat dit nu kan worden gedaan zonder tussenkomst van een menselijke operator. Alles wat nodig is, is dat de gebruiker de CCTV-camera op de juiste manier configureert.

De gebruiker kan ervoor kiezen om elke CCTV-camera handmatig te configureren, of hij kan het systeem zo configureren dat de prefixprocedure automatisch wordt geconfigureerd door een parameteradres in te stellen. Het parameteradres kan een fysiek adres of een logisch adres zijn. Er zij op gewezen dat een adres dat wordt gebruikt voor een logisch adres het bevattende blok in een IP-bereik zal hebben. Een voorbeeld zou zijn 192.168.1.201.

De gebruiker kan dan een parameter instellen die aan de camera wordt toegewezen. De parameter wordt dan zichtbaar gemaakt voor de operator die dan het gewenste adres instelt. Op dit punt zal het adres moeten worden getest omdat het hoogstwaarschijnlijk niet functioneert zoals verwacht.

Er zij op gewezen dat er geen sluitend bewijs bestaat dat de geadresseerde apparatuur een andere functie heeft of dat het niet om een datalink gaat. Het is echter bewezen dat adresmenu’s nuttig zijn omdat zij kunnen worden gebruikt om camerafuncties te besturen.

Kleuren en tekst weergeven

Aangezien de mogelijkheden voor kleurstofsublimatie van LCD- en LED-schermen zijn verbeterd, is het nu mogelijk om pixels van hoge kwaliteit te produceren die donker gekleurd en licht gekleurd zijn.

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *