Hoe word je een telefoonreparateur?

Mobile for You

 

 

 

Volgens de website web estimate duurt het tussen de 5 en 40 minuten om de gemiddelde computergestuurde telefoon te repareren. Als je geen goede netwerkdekking hebt in je gebied, is het nog langer. 5 minuten om een gaatje te vullen kan je $25 kosten, als je een goed service center in de buurt hebt. 40 minuten om de batterij en accu te vervangen is duurder.

Hoe zit het met software? Kunt u nog steeds nieuwe software kopen? Hoeveel gaat dat kosten?

In principe zijn er twee soorten telefoonreparatie – Online en On site.

Online reparatie werkt vanaf uw PC of Laptop. Misschien heeft u downtime en moet u verbonden zijn met het internet. Uw telefoon reparateur zal u online of direct aan de telefoon advies geven. Hij zal zelfs een virtuele appel of sinaasappel in de aanbieding doen. U moet eerst snelle boodschappen doen en dan uw computer afhandelen. Als je de tijd hebt, moet je de nutteloze programma’s die je nooit meer gebruikt de-installeren. collaborators, anti-virus software, productiviteit software, en anderen.

Onsite reparatie werkt vanaf uw telefoon. Als u onder de garantie valt, biedt de telefoonmaatschappij u technische ondersteuning. Na het diagnosticeren van een aantal fouten, wordt u geïnformeerd over wat er gedaan moet worden. Als u nieuwe onderdelen moet kopen, biedt het telefoonreparatiebedrijf alles wat u nodig hebt en kan het ook het hele probleem voor u oplossen. Ze zijn ook geweldig als de batterij leeg raakt. Ze hoeven alleen maar een kleine radiografische taak uit te voeren en het wordt gerepareerd.

Telefoonreparateur worden is niet zo moeilijk. Je hebt alleen een beetje formele training en certificering nodig. De meeste, zo niet alle grote mobiele telefoonbedrijven en internetbedrijven zullen een gecertificeerde technicus inhuren om vanuit hun Gard Administration Center te werken. Je zou in staat moeten zijn om binnen een jaar of twee een positie te krijgen. Er zijn enkele technische scholen die zich zelfs op dit gebied specialiseren.

Laten we eens kijken naar enkele statistieken die u kunnen helpen bij uw beslissing. Volgens de website worden elke dag meer dan 200.000 mensen het slachtoffer van telefoonfraude. Als u iemand kent die het slachtoffer is geworden van telefoonfraude, moet u zijn of haar telefoongegevens opvragen en onmiddellijk contact opnemen met de politie. De telefoonfraude websites bieden een manier om uw oplichting telefoongesprekken te melden en gemakkelijker om te gaan met de criminelen. Meestal zullen de telefoonfraude websites u vragen om het telefoonnummer, de naam, het adres en de contact informatie voor een politie onderzoek.

Ben je er klaar voor om een telefoonreparatie technicus te worden? Er is een grote behoefte aan mensen net als u die dezelfde genegenheid met technologie hebben en goed zijn met computers. De websitehttp://www.teknocorepair.comis een website die geen ervaring nodig heeft om een goede telefoon technicus te worden. Je kunt op dit moment een goede software hebben en een aantal online cursussen doen om je vaardigheden te verbeteren.

Laten we eens kijken naar de cijfers die ons zouden aanvallen:

o Robo call / SMS viruso Textmsg en e-mail virusso Motion detection software

Dit zijn allemaal voorbeelden van Trojaanse paarden waar we dagelijks mee te maken hebben. De “actieve” virussen en Trojaanse paarden zijn als kleine kamertjes waar iemand is blijven zitten en langzaam maar zeker het huis begint te vullen met lawaai en rommel. De “passieve” virussen en Trojaanse paarden kruipen na lunchtijd langzaam de systemen op.

Er zijn verschillende manieren om een computer te repareren. De meeste mensen lossen hun problemen op met vallen en opstaan en toeval. Het overkomt de beste onder ons. Misschien probeert u een thuisscan of zoekt u online naar uw product of dienst. Of u belt de reparateur.

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *