pre workout maaltijd?

Telefoonwinkel Nijmegen

Snelwerkend en handig, de pre workout maaltijd moet een poeder of shake mix zijn. Dit type maaltijd is eenvoudig te bereiden en neemt slechts een paar minuten in beslag, maar geeft je wel de snelle energieboost waar je naar op zoek bent. Pre-workout maaltijden, vooral een pre-workout, zijn meestal lager in vet en calorieën, maar hoger in koolhydraten om te zorgen voor een overvloedige toevoer voor uw spieren. Met een pre-workout maaltijd hoef je het volgende uur geen tijd te verspillen met trainen om meer kracht te krijgen en kun je met een boost aan je training beginnen in plaats van dat je lichaam terugslaat.

Soorten pre-workout maaltijden

Er zijn verschillende soorten pre-workout maaltijden waaruit u kunt kiezen. Voor iedereen zullen de voedingsbehoeften anders zijn dan voor anderen, en de combinatie of het soort maaltijd dat je moet nemen zal ook verschillen. De volgende zijn algemene richtlijnen voor wat te kiezen:

1) De maaltijd die je vóór de training nuttigt, moet veel koolhydraten bevatten. Koolhydraten toevoegen is de term die wordt gebruikt voor het consumeren van koolhydraten die tijdens de training niet worden gebruikt terwijl ze nog in het lichaam aanwezig zijn.

2) Caloriegetal De koolhydraten vormen het middelste gedeelte van de maaltijd en moeten 70% van de totale maaltijd uitmaken.

3) Het derde deel van een pre-workout maaltijd wordt de koolhydratenbron genoemd. Dit is het voedsel dat je lichaam de meest consistente energiestoot geeft, wat je wilt omdat het glycogeen levert, de bouwsteen voor je spieren.

4) Fast-acts zijn een krachtige, calorierijke voeding die onmiddellijk na een training wordt ingenomen.

5) Avondeten wordt ook wel trainingsmaaltijd genoemd wanneer de maaltijd onmiddellijk na het sporten wordt gegeten. Zoals de naam al aangeeft, is het een combinatie van eten en drinken die koolhydraten bevat. Zoals je misschien al geraden hebt, is dit een uitstekende maaltijd om onmiddellijk na een training te nemen, terwijl je nog het glycogeen hebt dat je nodig hebt.

6) Een maaltijd- provocatiesupplement is een speciaal voor u samengestelde maaltijd. Het is afgestemd op uw individuele behoeften en garandeert daarom de juiste dosering van elke voedingsstof.

7) Eetlustremmer kunnen aardbeienvelden of zoete aardappelen zijn. Dit zal u helpen uw calorie-inname te vertragen. Zodra u uw maaltijd van keuze, moet u blijven eten en drinken direct na en ook gedurende de dag, afhankelijk van uw stofwisseling.

8) Een van de gemakkelijkste soorten pre-workout maaltijd te bereiden is havermout. Om havermout te maken, laat je gedroogde bonen gewoon een paar uur in water weken tot het water vermindert en havermout wordt.

9) Vezels zijn te vinden in groenten, dat is de reden waarom buikspierversterking vaak wordt aangeduid als een plantaardig dieet. Appelsap is ook een geweldige bron van vezels. Vezelrijke voedingsmiddelen worden altijd met mate gegeten; ongezond.

10) Een laatste voedingsoverweging waar u zich bewust van moet zijn is vet. Je moet je vetconsumptie drastisch verminderen als je van plan bent een actieve levensstijl te volgen en een slanker lichaam wilt opbouwen. Denk niet dat je een van de bovenstaande lijst van maaltijd pre-workout maaltijdsoorten moet combineren beschouw ze als afzonderlijk. Over het algemeen moet je ongeveer 20 minuten nemen voor elke maaltijd vóór de training. Deze moeten ongeveer 10 gram koolhydraten en 40 gram eiwit bevatten. Kies twee maaltijden per dag samen en neem misschien een extra maaltijd in het midden van de dag. Een actieve levensstijl betekent dat je vaker en kleinere maaltijden moet eten en ik hoop dat je de pre-workout maaltijden combineert met dit soort gezonde levensstijl.

Lees meer

Fat burners

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *