Wat is het verschil tussen elektronisch en rijdend

EMS training

 

 

EDS staat voor Electronic Resistance Surface (elektronisch weerstandsoppervlak). Dit is een stuk van de virtuele realiteit van de oefen-loopband dat kan worden aangedreven door een EMS of een Pitching machine. Zij zijn niet permanent aan de loopband bevestigd. In plaats daarvan hebben ze een speciale verbinding waardoor u ze kunt loskoppelen en weer aansluiten zo vaak u maar wilt. Het bijzondere van deze loopbanden is dat ze een exacte simulatie geven van het gewichtheffen in het echte leven. Voor degenen onder u die zich afvragen hoe verschillend deze machine kan zijn, overweeg het verschil tussen fietsen en het aandrijven van een fiets.

De fiets geeft je soms geen snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Wat je krijgt met een EMS-apparaat is feedback uit het echte leven. U beleeft het leven van uw gewichttrainingstoestel binnenin de EMS. De EMS ziet eruit als een echt fitnessapparaat. Het belangrijkste verschil is dat de weerstand wordt weergegeven door elektronisch gespannen slangen in het apparaat. Dit geschatte gewicht wordt weergegeven op een LCD-scherm, waardoor u een visueel perspectief krijgt van hoe uw kracht en uithoudingsvermogen verbeteren.

De EMS heeft verschillende kenmerken die uniek zijn in vergelijking met andere machines. Het geeft u een zeer gevoelige stimulatie die helpt bij het trainen van individuele spieren in uw lichaam. Met deze machine kunt u zelfs vanuit uw huis trainen. Zorg er alleen voor dat u het de eerste paar keer niet op een vlakke ondergrond gebruikt. Begin altijd met lage gewichten. Leer hoe u het apparaat in het donker moet gebruiken. Leer van uw fouten. Het doel van de EMS is om u te helpen uw lichaam te verbeteren door middel van oefeningen. Maar laat de eenvoud van het apparaat u niet afschrikken. Het heeft voor iedereen een andere aantrekkingskracht. Elke gebruiker van dit toestel heeft andere doelen. Sommigen gebruiken het voor een intensieve workout, terwijl anderen het gewoon gebruiken om de schoonheid van een stad in zich op te nemen.

De basisgashendel is een kleine knop die, als hij wordt ingedrukt, de machine in beweging zet. Zodra de machine start, kunt u uw hand gebruiken om de weerstand en de snelheid te regelen. De manier waarop deze machine werkt is vrij uniek. U traint eigenlijk tegelijkertijd uw spieren en uw hersenen tijdens dezelfde training. Deze trainingsfaciliteit is eigenlijk een elektronisch spel waarbij u zowel de beweging als het spel controleert. U traint door het ritme van het tempo te veranderen.

De regelmatige gebruikers zijn over het algemeen meer geïnteresseerd in het bewegen van hun spieren met een maximale snelheid en dus maximale kracht terwijl alle gewichten op het lichaam worden uitgeoefend. De beweging levert dit trainingseffect bij verschillende snelheden. De instellingen van de motor zijn niet volledig verfijnd. Zij kunnen deze bewegingen slechts in een vooraf ingesteld snelheidsbereik uitvoeren. Bepaalde lage aanhoudende snelheden worden gebruikt op de laagste component van de hartslag.

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *