Wat kan mij dat schelen?

 

Machine Learning Consulting

 

 

 

 

Markt LH en optimalisatie voor optimale prestaties

Overweeg een mooi middelgroot café dat zijn klanten rijke smaken koffie, schuimende mondverfrissing, en open uitbreidende uitgebreide ramen biedt. Dit zou het positioneren op het snijvlak van de concurrentie. Helaas is de sleutel tot hun verbazingwekkende succes een relatief nieuwe technologie waarvan zij optimistisch dachten dat die “waarde in het verkooppunt” zou toevoegen. Zij hadden het mis. Hun kleine systeem was zo eenvoudig dat ze nooit rekening hielden met de complexiteit van het klantengedrag. Onnodig te zeggen dat ze er niet in slaagden de workflow te optimaliseren.

machine learning-oplossing toCOM antennes in retail

(1) dividenden van machinaal leren.

(2) Financiële prognoses.

(3) Prijsoptimalisatie.

(4) Planning.

Er zijn dus een heleboel dingen die machine learning voor je kan doen, als je eenmaal de juiste tools hebt. Dit is de categorie waar machine learning + predictive analytics + AI op aansluiten. Immers, waarom zou het u iets kunnen schelen als uw schotelserver wordt gebouwd door robotstofzuigerrobots, die in wezen dezelfde materialen eten als uw concurrenten? Dat doet u niet. Dit is waarom machine learning zinvol is voor de mensen die machineonderdelen verkopen. Zij moeten optimaliseren naar de prijs van de grondstoffen, terwijl ze hun consument toch voldoende voldoening geven voor de aankoop van hun widgets.

Het “verkooppunt” in kwestie is de plaats waar veel actie wordt ondernomen, en met behulp van machine-leermethoden zou men conclusies kunnen extrapoleren betreffende deze actie. Al deze zaken leiden tot het verbeteren van de machine-efficiëntie, en uiteindelijk, het afschaffen van consequent grote hoeveelheden menselijke interventie in het inventaris-verkoop-proces. Dit is, zoals ik hierboven al zei, de kern van machine-leren.

Voor consumenten zou een grote vraag zijn: Waarom zou ik me zorgen maken over machine learning als het gaat om apparaten? In de toekomst zal machine learning-software namelijk worden geïntegreerd in Granny Smiths nieuwe systeem, zodat de personal computer zal fungeren als een verkoopautomaat. Wat betekent dit nu eigenlijk? Simpel gezegd zegt het gezond verstand dat een computer met trainingssoftware voor uw kinderen, net als uw vrouw of man, beslissingen zal nemen. hun leren stimuleert, in plaats van hen uit te buiten. Dit artikel van Wonderful Machine World maakt dezelfde opmerking.

Zeker, pocheren is een opwindende praktijk, maar laten we ons concentreren op de voordelen van kinderen te leren hun eigen applicaties te programmeren in plaats van hen te leren een computer te gebruiken en een computer prestatieachterstand te accepteren bij het omgaan met Expert Systems, afgezien van het feit dat het hun cursief begrip van typografie superieur maakt aan hun typesnelheid. Ik vraag me af of sommige ouders en typografen hetzelfde fenomeen al zien aankomen, maar het niet verwachtten, zegt de guru van het lettertype, inspecteur-generaal David Typisch.

Dus wat denk je? Gaat machine learning de wereld overnemen? Gaat AI ons gewoon standaard regeren? Zal Brown onze huizen binnendringen?

Laat me uitleggen wat ik bedoel. Kijk naar Google. Ze bouwen een enorm datacenter vlak naast onze supermarkt. Deze winkel schat dat er ongeveer 150 miljoen items zijn. Het zoekresultaat dat zij hebben gegenereerd voor de verkoop is geplaatst op Google Earth, die verschillende lagen van de parkeerplaats laat zien. Je kunt er je bottom dollar om verwedden dat er items zijn opgeslagen in de buurt van outlet portals, Best Buy, hypert Brands, enz. Google maakt zich op voor de volgende fase van deze revolutie.

Volgende stap: opleiding van werknemers. Nu wordt het interessant. Vastgoedbeheerders worden opgeleid om met software om te gaan, terwijl werknemers worden opgeleid om taken voor hun loon uit te voeren. Zij worden ook opgeleid over de algemene aanvaardbaarheid van bedrijfssoftware. Het punt is dat ondernemingen begrijpen dat het van cruciaal belang is om een goede gebruikersinterface voor bedrijfssoftware te hebben, zodat mensen snel aan de slag kunnen. Daarom is de opleiding van werknemers gericht op de software, en minder op de taak zelf.

Ok, dus de vraag is aan jou? Ben je genoeg geïnvesteerd in het succes van deze onderneming?

lees meer:

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *