Wat zit er in ons drinkwater?

Door het internet als bron te kiezen, maakt u een verstandige keuze. Het internet staat vol met geweldige donutmakers en donutwinkels. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is, heb je de waar, de hoeveel, en de gezondheid in je?

Het internet is een plaats vol rijke informatie. Als je moeite hebt met het vinden van het antwoord op je vraag “wat zit er in ons drinkwater”, kun je altijd online zoeken naar het antwoord. U zult meningen, onderzoeken en nieuws vinden die u vrijwel zeker interessante bevindingen zullen bieden over de kwaliteit van uw watervoorziening.

Dus, in plaats van op zoek te gaan naar nog een pakje watermonsters, je nieuwe vondst te openen om te ontdekken dat het uit een plastic fles kwam, in plaats van uit een waterkoeler, moet je gewoon blijven drinken van het water dat je al in huis hebt. Het is zeker de moeite waard om het antwoord online voor jezelf te vinden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je je drinkwater uit de best mogelijke bronnen haalt.

Een van de beste dingen om online te vinden wie u het antwoord geeft op uw vraag, “wat zit er in ons drinkwater” is het feit dat u vaak een link krijgt naar hun nieuwsbrief. Deze maandelijkse e-mails bieden tips, advies en informatie voor het gebruik en onderhoud van hun systemen.

U zult veel positieve opmerkingen vinden over het water uit uw waterbehandelingssysteem voor thuis. Een veelgehoorde opmerking is hoe koud het water behandeld wordt in vergelijking met leidingwater, een andere is hoe lekker de smaak is en hoe schoon, en een derde is hoeveel energiezuiniger uw waterbehandelingssysteem voor thuisgebruik is.

Uw doel bij de aankoop van een van deze waterbehandelingssystemen voor thuis is om er een te hebben die chloor, lood en VOC’s verwijdert. Als dat lukt, heeft uw gezin daar veel baat bij. Zeer weinig mensen zijn bestand tegen de effecten van hard water en chloor.

Chloor:

Ik ga het in dit artikel niet hebben over chloor. Hoewel veel mensen het willen weten, denk ik dat het beter is ze het te laten consumeren in plaats van te proberen het uit ons water te verwijderen.

Leiden:

Als je bent zoals ik, je voelde de schok van een recent rapport waaruit bleek dat lood is het maken van een comeback. Het is duidelijk dat dit niet iets is wat je in je water wilt hebben, en het is vooral een slechte zaak als het uit je waterbehandelingssysteem komt.

Maar hoewel je lood zeker uit je water kunt filteren, is het lang niet zo goed om het uit het grotere watersysteem te verwijderen waarop velen van ons vertrouwen. Zeker, je kunt een waterfilter voor thuis aanschaffen, maar dat zal het lood niet uit het water verwijderen; en bovendien zijn veel van die systemen erg duur.

Andere zorgen:

Er zijn nog een paar andere problemen met onze waterkwaliteit die we in overweging moeten nemen, en veel daarvan hebben weinig te maken met de feitelijke inhoud van het water.

Er zijn onveilige gehalten aan chloor en chloornevenproducten aangetroffen en andere soorten schadelijke brouwsels, waaronder benzeen, tolueen en andere chemische verontreinigingen.

Een ander punt van zorg is de mogelijke afname van het wetenschappelijk onderzoek naar de gezondheidseffecten van deze verontreinigende stoffen, aangezien de regelgeving van de Europese Unie het voor onafhankelijke wetenschappers moeilijker heeft gemaakt om onderzoek te doen en bewijsmateriaal te verzamelen over de negatieve effecten van chloor en andere chemische verontreinigende stoffen op de menselijke gezondheid.

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben niet van plan om binnenkort mijn watervoorziening te gaan testen. Voorlopig ben ik gewoon blij dat ik veilig, schoon water heb dat rechtstreeks in mijn huis en in het drinkwater van mijn gezin wordt gegoten.

Lees meer…

Nijmegen Donuts

Donuts Goesbeek

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *